vrijdag 30 mei 2008

Flex

Vier maanden geleden meldde ik nog dat de thesaurusmedewerkers begin juli ook naar een op flexwerken ingerichte verdieping zouden gaan. Het is allemaal wat sneller gegaan, want sinds vandaag zitten we op flexplekken.

Alhoewel. Dat 'flex' valt wel mee. Omdat we software gebruiken die niet op andere werkplekken beschikbaar is, hebben we min of meer vaste werkplekken. Wel mogen we op andere plekken zitten, en anderen mogen op 'onze' werkplekken zitten als wij er niet zijn.

Natuurlijk is het op zo'n eerste dag nog een rommeltje. Overal staan verhuisbakken, verschillende dingen zullen in de komende dagen of weken in orde worden gemaakt. Maar de eerste uren zijn goed bevallen. De omgeving ziet er fris en fleurig uit, we hebben (weer) uitzicht op de Dom. En op de Catharijnesingel, waar nu nog auto's voorbijrazen, maar waar in de toekomst misschien weer water zal stromen.

En het is lekker rustig. Maar ja, het is dan ook vrijdag. Komende maandag zullen er veel meer mensen aanwezig zijn en dan gaan we zien (en horen) of het mee- of tegenvalt met de overlast van bellende en overleggende collega's.


Werkplek

Werkplek

Lockers

Vergaderzaal

Geen opmerkingen: